Get a site

10 Glume de 1 Aprilie rămase în istorie

Am răscolit internetul și am alcătuit un top de glume făcute de 1 aprilie care au rămas în istorie.


Am răscolit internetul și am alcătuit un top de glume făcute de 1 aprilie care au rămas în istorie.

De 1 aprilie toată lumea se întrece în farse care mai de care mai îndrăzneţe şi memorabile. Unele chiar au rămas în istorie, pentru au avut un impact foarte mare.

10. Nixon Președinte

1 Aprilie, 1993: Radio-ul Național din America, Talk of the Nation, a dezvăluit că Richard Nixon, într-o mișcare surprinzătoare, va candida la președenție din nou.

Sloganul campaniei lui a fost , “Nu am făcut nimic rău, și nu voi repeta” (Eng. “I didn’t do anything wrong, and I won’t do it again.“), în sprijunul acestui anunț au fost alcătuite câteva clipuri audio în care Nixon își anunța candidatura. Ascultătotii au răsupuns cu frică la anunț, invadânt postul de radio cu telefoane în care își exprimau șocul și dezgustul.

Abia la jumătatea show-ului gazda, John Hockenberry, a dezvăluit că anunțul a fost doar o glumă. Vocea lui Nixon fiind interpretată de comedianul Rich Little.

9. Sidd Finch

Ediția , din aprilie 1985, revistei Sports Illustrated a dezvăluit că echipa New York Mets a recrutat un începător numit Sidd Finch care putea să arunce o minge de baseball la peste 270 de Km/h – cu 104 km/h mai mult față de recordul anterior.

Suprinzător Sidd Finch ,care nu jucase în viața lui baseball,  învățase arta aruncării într-o mănăstire Tibetană.

Fanii Mets nu au putut crede acest noroc, acceptând trecutul lui Sidd Finch fără îndoială și au inundat Sports Illustrated cu telefoane în care cereau mai multe informații.

Dar în realitate acest jucător exista doar în imaginația autorului, George Plimpton, care a lăsat un indiciu în subtitlul articolului:

He’s a pitcher, part yogi and part recluse. Impressively liberated from our opulent life-style, Sidd’s deciding about yoga —and his future in baseball.

Prima literă din fiecare cuvânt, le-am îngroLiterele îngroșate alcătuiau un mesaj: “Happy April Fools Day – Ah Fib”.

8. Aterizare de OZN în Londra

31 Martie, 1989: Mii de oameni care mergeau pe o autostradă din exteriorul Londrei au văzut pe cer o farfurie zburătoare care cobora spre orașul lor.

Mulți dintre ei au oprit pe marginea autostrăzii să urmărească obiectul zburător.

Farfuria zburătoare a aterizat într-un final pe un câmp la periferia Londrei , imediat rezidenții locali sunând la poliție avertizânt o invazie extraterestră.

În scurt timp poliția a ajuns la locul respectiv și un ofițer mai curajos s-a apropiat de navetă cu bastonul în față. Când o ușă de la navetă s-a deschis, și o siluetă argintie, micuță de înălțime a ieșit, polițistul a fugit în direcția opusă.

Farfuria zburătoare s-a dovedit a fi un balon cu aer cald modificat să arate ca un OZN de Richard Branson, președintele Virgin Records, în vârstă de 36 de ani.

Cascadoria a fost o pasiune a președintelui pentru baloane cu aer cald și pasiunea lui pentru glume. Planul lui era să aterizeze în parcul Hyde din Londra pe 1 aprilie, dar din cauza vântului a fost forțat să aterizeze mai devreme în locația greșită.

7. Taco Liberty Bell

1 Aprilie 1996:  Corporația Taco Bell a cumpărat reclamă pe prima pagină în 6 ziare mari , anunțând că a cumpărat Liberty Bell, Clopotul Libertății, și că îl redenumește în Taco Liberty Bell, Clopotul Libertății Taco.

Sute de cetățeni revoltați au sunat la Parcul Istoric din Philadelphia unde era ținut Clopotul pentru a-și exprima supărarea. Spiritele au fost calmate mai târziu de Taco Bell, care a dezvălui că totul a fost o glumă.

6. Digitizarea Big Ben

1 Aprilie 1980: În 1980, BBC a relatat faptul pentru a fi în pas cu tehnologia celebrul Big Ben va fi modificat şi va trece la format digital. Anunţul a şocat ascultătorii, care au început protesteze, aminteşte The Mirror. Mai mult, BBC Japonia a transmis acele ceasului vor fi vândute primilor patru ascultători care îi contactează.

5. Diego Maradona la Spartak Moscova

1 Aprilie 1988: Hoaxes aminteşte în 1988, pe 1 aprilie, ziarul sovietic Izvestia a anunţat Diego Maradona negociază cu Spartak Moscova şi urmă primească şase milioane de dolari. AP a preluat ştirea cu povestea surprinzătoare, dar apoi a trebuit publice o dezminţire.

4. Mumia unei zâne

1 aprilie 2007:  The Mirror aminteşte în 2007 pe site-ul Lebanon Circle Magik Co au apărut imagini cu mumia unei zane. Mumia măsură 20 de centrimetri, iar pe site-ul respectiv apăreau şi detalii despre cum a fost găsită de un bărbat care îşi plimbă câinele în Derbyshire.

3. Monstrul din Loch Ness

1 aprilie 1972, ziarele din toată lumea au anunţat a fost găsit cadavrul monstrului din Loch Ness. Acesta ar fi cântărit o tonă şi măsură peste 4,70 de metri. Până la urmă, s-a dovedit era vorba despre o focă elefant, iar îngrijitorul unei gradine zoologice, John Shields, a mărturisit el a pus trupul acolo. Acesta a adăugat înainte i-a tăiat mustăţile şi l-a ţinut într-un congelator o săptămâna.

2. Deținuții eliberați mai devreme

Şi ziarul românescOpinia” a atras atenţia presei internaţională în urmă unei farse de 1 aprilie. În 2000, redactorii au scris mai mulţi deţinuţi de la penitenciarul Baia Mare urmau fie eliberaţi. Zeci de persoane au mers distanţe lungi, până la închisoare, pentru a-şi întâmpina rudele, dar au fost anunţaţi ulterior a fost vorba despre o păcăleală de 1 aprilie.

1.Iceberg în portul din Sydney

În portul Sydney, în 1979, a apărut un “iceberg” despre care omul de afaceri Dick Smith a susţinut a fost adus din Antarctica, va fi făcut bucăţele şi fiecare dintre acestea va fi vândută cu zece cenţi. Când a început ploaia, s-a descoperit “icebergul” era făcut din spumă de ras şi spumă pentru stingerea incendiilor.

Comentarii

comentarii

Ceea ce găsesc interesant pe www vă dăruiesc și vouă. Sper să vă amuzați măcar pe articolele mele.

Comments 1

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

10 Glume de 1 Aprilie rămase în istorie

loading...

Autentificare

Don't have an account?
Inregistrare

reseteaza parola

Back to
Autentificare

Inregistrare

Captcha!
Back to
Autentificare
Choose A Format
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format