Get a site

19 lucruri pe care le spun fetele când sunt bete

Fete sunt fascinante, mai ales pentru băieți, dar de îndată ce băutura intră în acțiune, spun lucruri care nu mai sunt de controlul lor.


Fete sunt fascinante, mai ales pentru băieți, dar de îndată ce băutura intră în acțiune, spun lucruri care nu mai sunt de controlul lor.

Desigur scuza că “că ești beat nu este o scuză” mulți spun că nu e valabilă , dar o să vedeți că așa este , iar părerea mea personală este că persoanele care spun asta nu au fost în viața lor suficient de bete.

Fete spun și fac lucruri la băutură care în mod normal nici măcar nu le-ar fi trecut prin cap.

Avertisment, dacă o femeie este foarte beată în prezența ta , fi foarte precaut în ceea ce spune și foarte suspicios, există posibilitatea să nu își mai amintească măcar jumătate din ce a spus a doua zi.

 

1) “Îl sun/ Îi dau mesaj”

Oprește-te aici, pune telefonul jos. Vei regreta asta. Niciodată nu face asta când ești beată, nu ești tu. Oprește-te!

 

2) “Shot-uuuuuuuuriiii”

Urăști să dai shot-uri când ești trează, nu ești nici măcar o persoană care să bea ocazional. Dar când ești beată se schimbă tot. Acum tot ceea ce vei striga în club pentru următoarea oră este “SHOT SHOT SHOT!”

OC

3) “Mi-e foame!!!”

Chiar dacă ai avut o cină copioasă, și abia au trecut 5 ore , ceea ce este în mintea ta acuma este mâncare! Ți-a intrat ideea asta în cap și vei încerca tot ce este posibil uman să convingi pe un băiat sau o fată să meargă cu tine. Ajunsă acolo vei mânca foarte animalic de parcă nu ai mai mâncat de 3 zile.

Julia-Roberts-Funny-gif-loving-pizza

5) “Nu am nevoie de tocuri”

Tocurile au devenit cel mai mare coșmar al tău. Știi că le urăști și garantezi ca nu le vei mai purta vreodată. În loc să te plângi de durere, le scoți din picioare și le porți peste tot ca o poșetă. Nici-un pantof nu îți va defini viața ta!

emma-thompson-throws-her-shoes

6) “De fapt, arăt foarte bine!”

Deja ești pe drumul spre beată praf. Și toate defectele care le-ai găsit la tine înainte să pleci de acasă au dispărut de mult.  Acum eși o leoaică și ești gata să urli! Te uiți în oglindă și știi că ești cea mai bună din locul acelas. Încrederea ta ți-a ridicat standardele și ești gata să cucerești lumea.

7) “Mă urăsc”

Când ești beată iese totul la iveală. Băutura a ridicat orice nesiguranță și acuma plângi ca un bebeluș. Repetând “Mă urăsc” nu vei atrage nici-un băiat.

8) “El nu are prietenă”

Ba da are și tu știi asta. Dar băutura te amețește și de fapt te face să crezi total opusul. Nu l-ai fi abordat niciodată trează dar acuma o faci. O să regreți asta a doua zi.

9) “Cu siguranță ne vom revedea în curând”

Ai văzut prieteni vechi, iubiți vechi. Decizi în beția ta că trebuie să te vezi cu ei să mai recuperați, sau mai vorbiți. Faci promisiunea asta. Ei fac promisiunea asta. Dar nici-unul nu intenționați să vă respectați promisiunea. Îi îmbrățișezi de la revedere știind foarte bine că nu o să fie acea întâlnire.

Good-bye-6

10) “Da! Vreau ceva de băut”

Cum băutura curge și trebuie să curgă în continuare, nu vei refuza băutura gratuită din partea unui băiat. Problema este că el acuma crede că și tu îl placi. Și când îl vei abandona, îl vei face să se simtă prost și tu vei arăta ca o curvă care dispare în depărtare. Dar dacă ești studentă cu bani limitați e cam greu să refuzi o băutură. Dar gândește-te așa, ai fi luat băutura dacă erai treaza? Aham, știu că nu!

11) “Îți voi da un mesaj mâine”

Nu ai nici-o intenție să faci asta mâine. Și , în timp ce tu te strecori să “petreci timpul cu prietenii tăi” ,băiatul realizează că nu i-ai dat nici-un număr. Din nou, nu ai fi răspuns la avansuri dacă nu erau băută.

12) “Băuturile din partea mea!”

Ai un job part-time în week-enduri care abia dacă te plătește. Dar în momentul în care tequila atinge limba ta te simți ca femeia cea mai șmecheră din oraș. Acest sentiment de bogăție se strecoară în mintea ta și te oferi să dai un rând de băuturi “pen’ că pot”. Cuvintele tale nu ale mele. Până a doua zi dimineața când te trezești si realizezi că ai o chitanță în valoare de 2-300 ron. Oare de ce ne facem asta singuri?

5-12-drunk-blair-laughing

13) “Mă doare-n p*lăăăăăăă”

Ceva s-a întâmplat de îți permiți să strigi in club că te doare fix în p*lă. Ești beată , neglijentă și cauți iubire. Chiar dacă conversația nu are nici-o legătură cu tine nu contează. Tot ce vrei tu să faci este să urli cât de tare poți!

14) “Ești așa frumoasă!”

Ești fericită, te simți iubită și apreciezi frumusețea din jurul tău. Spui unui prieten, fată sau băiat, sau un străin, doar cât de frumos crezi că este. Asta evoluează în faptul că ea crede că ești gay sau altceva. E frumos să faci complimente, dar nu când ești beată că s-ar putea să dai peste totul și cu totul altceva.

15) “Te urăsc!”

Chiar contrariul, ești supărată fără nici-un motiv aparent dar trebuie să scapi de nervozitatea asta cumva. Oricine îți pică victimă va experimenta ura ta bețivană care ai ținut-o undeva ascunsă. Persoana poate varia dar ura ta va rămâne aceeași. Parcă cauți ceartă.

820188

16) “E bun, nu-i așa?”

Dacă a trebuit să întrebi, cel mai probabil nu este. Nu ți-ai pune niciodată o așa întrebare dacă ai fi trează de ce acum? Ești un pic amețită și te simți mai acceptabilă. Fugi de el. El nu este pentru ce ai venit în club.

17) “Te-a înșelat să știi”

Nu este nici locul nici locația potrivită să spui așa ceva prietenei/prietenului tău că a fost înșelată/înșelat. Acum va trebui să te gândești și la asta la mahmureala de a doua zi.

18) “Mă f*t pe ea de poliție!”

Ar trebui să nu spui așa ceva când poliția este chiar în fața ta. Chiar dacă te simți ultra puternică. Când ești trează îi tratezi cu respect și eviți contactul vizual. Fă asta și acum și pleacă. Nu o să iasă nimic bun.

19) “Nu mai beau niciodată!”

Garantezi asta după ce realizezi câtă băutură ai luat la bord. Din nou, nu vei respecta asta pentru că bei din nou mâine seară și abia aștepți asta.

I-will-never-drink-again1

If YOU’D like to be part of the CT team and write for the biggest student website in the

Comentarii

comentarii

Ceea ce găsesc interesant pe www vă dăruiesc și vouă. Sper să vă amuzați măcar pe articolele mele.

Comments 1

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

19 lucruri pe care le spun fetele când sunt bete

loading...

Autentificare

Don't have an account?
Inregistrare

reseteaza parola

Back to
Autentificare

Inregistrare

Captcha!
Back to
Autentificare
Choose A Format
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format