Get a site

10 invenții pe care oricine trebuie să le aibă

Lucruri practice, compacte, și fără cabluri care să ne dea bătăi de cap. De asta avem nevoie în ziua de azi.


Lucruri practice, compacte, și fără cabluri care să ne dea bătăi de cap. De asta avem nevoie în ziua de azi.

  1. Lada frigorifică “Coolest cooler”

untitled

Lada asta frigorifică are de toate: un blender pe baterii, o boxă audio Bluetooth rezistentă la apă, un încărcător USB, o lanternă cu LED-uri, o suprafață de tăiat diverse alimente, un deschizător de conserve, un tirbușon și multe altele. Din păcate însă, lada aceasta nu e chiar ieftină, costând în jur de 2000 de lei.

  2. Sticla de apă “HidrateMe”

untitled

Dacă există smartphone-uri, de ce nu are exista și “smartbottle-uri”. HidrateMe este o sticlă de apă cu senzori care detectează cât de multă apă bei zilnic, iar bateria acesteia trebuie schimbată o singură dată pe an, deci nu trebuie să vă îngrijorați că rămâneți fără baterie.

HidrateMe se sincronizează cu smartphone-ul tău prin Bluetooth și îți arată câtă apă mai trebuie să bei (sau dacă ai băut destulă apă în acea zi), în funcție de înălțimea, greutatea, vârsta și nivelul de activitate zilnică pe care le ai. Bineînțeles, prețul este pe măsură…180 de lei.

  3. Încărcătorul “Znaps”

untitled

Dacă ai călcat vreodată din greșeală pe cablul de la încărcător și ți-ai privit telefonul căzând pe podea, atunci această invenție e ceea ce-ți trebuie. Znaps este un adaptor magnetic de încărcare pentru iPhone și Android care funcționează ca și adaptoarele MagSafe de la MacBook-uri. Poți băga orice cablu în Znaps fără teama că acel cablu ar putea ieși din adaptor…la urma urmei, Znaps este un magnet, și unul destul de ieftin pentru avantajele pe care le aduce (76 de lei).

  4. Ghiveciul de flori “Tableau”

untitled

Deși pare greu de crezut, Tableau este un ghiveci care udă singur plantele din el, tot ce trebuie să faci tu este să umpli lunar rezervorul cu apă. Pur și simplu, Tableau asigură plantelor un ciclu “ud-uscat”. Când rădăcinile au folosit toată apa din cantitatea pusă la dispoziție, Tableau se asigură că plantele au un “trai de viață sănătos”. Deși este extrem de folositor, Tableau costă aproape 670 de lei, dar, sincer, merită toți banii.

  5. Încărcătorul tip ghem de ață (Knot charger)

untitled

Un ghem de ață…cu asta poate fi comparat Knot charger când vine vorba de aspect…dar când vine vorba de performanță…ei bine…îți încarcă telefonul de două ori mai repede decât un încărcător obișnuit,așa că…ar fi bine să-l porți mereu cu tine…agață-l de brelocul de la chei dacă e nevoie. Prețul e, de asemenea, unul pe măsură…aproximativ 200 de lei.

  6. Telefonul “Light Phone”

untitled

Ăsta da telefon “light”…nu are decăt un slot pentru cartela SIM, un difuzor mic, un microfon și niște LED-uri pe ecran care să ilumineze tastele numerice și ceasul, plus că e la fel de mare ca un card de credit. Bineînțeles, ca să meargă, acest telefon folosește funcția call forwarding pentru a primi și a face apeluri în locul smartphone-ului tău. Prețul este unul potrivit pentru acest gadget (400 de lei).

  7. Cea mai mică cască Bluetooth: “Dot”

untitled

În sfărșit o cască Bluetooth mică, wireless și cu o baterie destul de rezistentă. Dot are un microfon integrat care îți permite să “vorbești la telefon”. Autonomia medie a căștii este de 9 ore dacă o folosești doar ca să vorbești la telefon și de 6 ore dacă vrei să și asculți muzică fără să te chinui cu căștile de la telefon. Dot este un gadget universal, ceea ce înseamnă că se poate conecta la un device Apple, la un device Android și chiar și la un device Windows, iar prețul acestuia se apropie 600 de lei.

  8. Hamacul “HydroHammock”

enhanced-buzz-1878-1437683330-11

Asta chiar că e ciudat…un hamac care poate fi folosit ca piscină sau jacuzzi…bineînțeles că pentru a-l folosi pe post de jacuzzi ai nevoie și de un încălzitor de apă. Și aici intervine marea problemă…hamacul costă în jur de 1900 de lei, iar acel încălzitor……..7600 de lei…dar să fim serioși….cine are nevoie de jacuzzi când e cald afară????

  9. “MyKee”

enhanced-buzz-28914-1438300315-7

Deși pare a fi o cheie, nu este. MyKee este un deschizător de conserve, curățător de legume, tirbușon, cutter, un fel de șurubelniță, și multe altele. E atât de simplu, și în același timp, atât de complex, plus că e destul de ieftin (80 de lei).

  10. Carcasa CS1 pentru iPhone

enhanced-buzz-15674-1438215069-13

Această carcasă îți poate transforma iPhone-ul într-o adevărată cameră de filmat….și de fotografiat. Deși arată ca o cameră de filmat clasică…este o adevărată îmbunătățire adusă camerei de la iPhone…adăugând efectelor gadget-ului un unghi mai mare de vizibilitate, anumite efecte vizuale specifice doar camerelor de filmat profesionale și te va scăpa de o mare problemă….nu va mai trebui să te îngrijorezi dacă-ți tremură mâna. După cum era de așteptat…prețul se apropie de 1100 de lei.

 

 

 

Comentarii

comentarii

Comments 0

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

10 invenții pe care oricine trebuie să le aibă

Autentificare

Don't have an account?
Inregistrare

reseteaza parola

Inregistrare

Captcha!
Choose A Format
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format